
گوشی اینفینیکس Zero Ultra با دوربین 200 مگاپیکسلی و قابلیت شارژ سریع 180 وات معرفی شد!
چند مدت قبل ویدئویی به صورت رسمی در وبسایت AliExpress منتشر شد که گوشی جدید اینفینیکس مدل Zero Ultra را معرفی کرده بود. در این ویدئو، دوربین این گوشی با سنسور 200 مگاپیکسل، قابلیت شارژ 180 وات با صفحه نمایش 120 هرتز معرفی شده بود. صفحه نمایش این گوشی 6.8 اینچی دارای خمیدگی در بخش کناره ها (2.5D) است که بسیار شبیه به گوشی های سامسونگ است. مهم ترین جذابیت این ویدئو که بسیاری از افراد را شگفتزده کرد، شارژ سریع 180 واتی آن بود؛ هرچند که دوربین 200 مگاپیکسلی گوشی اینفینیکس Zero Ultra که دارای لرزشگیر OIS است، کم اهمیت نیست.
در این تیزر پردازنده مرکزی اینفینیکس Zero Ultra، محصولی از شرکت مدیاتک به نام Dimensity 920 معرفی شد. Infinix Zero Ultra با 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی عرضه می شود و در این ویدئو، به وضوح یک دوربین سه گانه در پشت و یک دوربین سلفی با طراحی حفره ای (پانچ هول) ، قابل مشاهده است.
انتظار داریم این گوشی با صفحه نمایش 6.8 اینچ و رزولوشن Full HD+ عرضه شود که دارای پورت USB-C و پشتیبان از 2 سیمکارت است. بر طبق سنت گذشته این کمپانی در سایر محصولات مشابه اش، احتمالا ظرفیت باتری در این گوشی برابر 4500 میلی آمپر است.
قبل از این، گوشی شیائومی نوت 11 پرو پلاس را با شارژ 120 وات با همین مقدار باتری یعنی 4500 میلی آمپر ساعت دیده بودیم که در کمتر از 20 دقیقه 100 درصد شارژ میشد. با توجه به توانایی شارژ 180 واتی گوشی اینفینیکس Zero Ultra، انتظار میرود این گوشی از صفر تا 100 درصد در حدود 10 دقیقه شارژ شود.
منبع: GSMArena